اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

امیرآبادی: سیاست اقتصادی دولت سیزدهم آینده خوبی را برای کشور رقم می‌زند

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حذف ارز ترجیحی از مصوبه‌های مجلس بوده و باید مسئولیت آن را قبول کنیم گفت: سیاست اقتصادی که دولت سیزدهم در پیش گرفته، آینده خوبی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی شامگاه شنبه در دومین نشست شورای تعالی مساجد قم، در سالن کوثر اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اظهار داشت: دولت قبل، اسکناس چاپ می‌کرد و ارز را از دیگران می‌خرید، اما دولت فعلی این کار را نکرد، چون ابرتورمی که در ونزوئلا اتفاق افتاد، در ایران نیز به وجود می‌آمد.

 

وی حذف ارز ۴۲ هزار ریالی را از مصوبه‌های مجلس دانست و تاکید کرد: این مصوبه مجلس بود، که دولت آن را اجرا کرد، از این رو باید با دولت همراه شویم و نگوییم که دولت همه چیز را گران کرده است.

 

امیرآبادی بیان داشت: ما باید مسئولیت را به عهده بگیریم، دولت قانونی را که مجلس تصویب کرده، به اجرا گذاشته است، دست دولت هم درد نکند چون آینده خوبی در انتظار اقتصاد کشور می‌باشد.

 

نماینده قم همچنین با بیان اینکه دولت همین الان ماهانه ۱۵۰ هزار میلیارد ریال بدهی دولت قبل را پرداخت می‌کند گفت: اگر این بدهی داده نشود، اسکناس بدون پشتوانه‌ای که در دولت قبل چاپ شده، باعث بالا رفتن نرخ تورم می‌شود.

 

وی گفت: با این برنامه اقتصادی که دولت پیش گرفته، حتی اگر برجام هم شکل نگیرد، نرخ تورم سال آینده به ۳۰ درصد و در سال ۱۴۰۳ نیز به ۱۲ درصد خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد ریال از محل هدف‌مندی یارانه‌ها پیش‌بینی کرد که رشد هشت درصدی اقتصاد را انجام دهد، نهایتا تا آذر یا دی‌ماه سال جاری سختی‌ها ادامه دارد، ولی شرایط اقتصادی خوبی را تجربه خواهیم کرد.

 

نماینده قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعتبار ۲۱۰ هزار میلیارد ریالی سال ۹۷ شهرداری‌های کشور گفت: هفت هزار میلیارد ریال از این اعتبار را برای شهرداری قم گرفتیم، و پول طرح‌هایی که هم اکنون در قم انجام می‌شود نیز بخشی از این اعتبار است، که ما نمایندگان مجلس آن را پیگیری کردیم.

 

وی بیان کرد: بخش عمده‌ای از شهرداری‌های کشور درگیر حقوق‌های روزمره هستند، ولی شهرداری قم، طرح‌ها را انجام می‌دهد، و ما نیز تلاش می‌کنیم، بودجه کافی برای استان بیاوریم./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار